KØB BOGEN "RENGØRING & DESINFEKTION I FJERKRÆPRODUKTIONEN"

Biocide | Rengøring og desinfektion i svineproduktionen

Som en hjælp til fjerkræproducenterne har Desinfektionsrådgiveren Ove Christoffersen skrevet en bog, der kan bruges som en vejledning, ved rengøring og desinfektion i fjerkræsektoren.

Bogen giver gode råd omkring vask og desinfektion i praksis, uanset om det er rengøring og desinfektion ved sanering eller det er rengøring og desinfektion som almindelig forebyggende management.
I bogen er de forskellige opgaver fra start til slut beskrevet, og således er den en god manual til at opnå gode resultater, efter rengøring og desinfektion.

Bogen omhandler også beskrivelser af bakterie, sporer, svampe og vira. De mest anvendte kemiske aktivstoffer, der anvendes i desinfektionsmidlerne i Danmark, er også beskrevet. Ligeledes er sikkerheden omkring det at vaske stalde og brugen af desinfektionsmidler omtalt.

Ove Christoffersen er uddannet laborant og har arbejdet med rengøring og desinfektion i dansk landbrug de sidste 20 år; de seneste 6 år som uafhængig rådgiver i firmaet Desinfektionsrådgiveren Aps.

Bogen kan købes for kr. 372,- plus moms.
Bestilling kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller på telefon 2140 0474Læs uddrag Læs en PDF med uddrag af bogen
 

  Udfyld venligst alle felter
Antal, DANSK:
Antal, ENGELSK
Dit navn:
Firma:
Adresse:
Postnr.:
By:
Din email:
  For at sikre os mod spam fra robotter, skal du skrive nedenstående kode i feltet, før bestillingen kan sendes.
  CAPTCHA
Skriv koden:
 
   
Desinfektionsrådgiveren ApS  -  Ladegårdsvej 2  -  7100 Vejle  -  ove@biocide.dk  -  Tel 7585 2474  -  Mob 2140 0474  -  Fax 7584 2475